beats by dre cheap

Antonija Šola rasplakala se na pesmu - ''Volim osmijeh tvoj''!

Hrvatska zvijezda obožavatelje podsjeća na Tošu!

Antonija Šola plakala u Pelnicama

Hrvatska zvezda Antonija Šola, jučer se usred ručka u restoranu u Pelnicama, pokraj Kumanova, rasplakala na pesmu ''Volim osmjeh tvoj'', koju je u duetu pjevala sa preminulom mega-zvezdom Tošom Proeskim.


Antonija je zajedno sa njezinom menađericom Sandrom, i još nekim prijateljima, bila gošća gradonačelnika Kumanova, Zorana Damjanovskog, sa kojim se trebalo dogovoriti za nastup. Šoli su se obradovali i ostali gosti koji su se poželjeli slikati sa njom. Prekinula je ručak kako bi ispunila želju obožavatelja.

- Mnogo te volimo.Kada te gledamo, kao da gledamo Tošu.Neprestano slušamo CD u autu- rekli su obožavatelji i pustili duet pjesmu.Antonija je počela plakati i grliti ih.Kad su ugledali rasplakanu pjevačicu sa razmazanom šminkom, menađerica i folk pjevač Nino Veličkovski, koji je kao direktor za kulturu općine Kumanovo bio dio gradonačelnikove ekipe, potrčali su da je smire.

- Što da radim kad sam jako emotivna. Mnogo mi znače pjesme koje sam pisala za Tošu, osobito ova koju smo zajedno pjevali.To je jedan period mog života koji mogu nazvati najljepšim i nikad ga neću zaboraviti. Zato uvijek kad je čujem ne mogu sakriti suze. Zahvaljujem vam na podršci, kroz suze je rekla Antonija.

Šola je potpisala dogovor sa ''Plan B'' produkcijom, koja će biti njen promotor u Makedoniji.Govori kako je dosad 11 pjesama prepjevala na makedonski jezik, a na makedonskom jeziku sprema i album.Autorica je tekstova najvećih Tošinih hrvatskih hitova, kao što su Srce nije kamen, Veži me za sebe, Volim osmjeh tvoj..

...Tose Proeski-Balkanski Andjeo....
http://toseandjeo4ever.blogger.ba
24/09/2010 22:45