...Tose Proeski-Balkanski Andjeo....

Dobrodošli na moj blog

13.07.2009.

..Tose ZAUVEK!!!!!

Prvo se poklonio, pa prekrstio te odmah poslije u trenutku, obratio publici sa riječima Ve sakam site – kao moto no i istina njegova za one koji u tu riječ ne vjeruju. Njegovi koncerti, uvijek su bili do kraja ispunjeni, publika je pjevala s njim, čak i na posljednjem koncertu koji se održao na Gradskom stadionu, Toše je bio oduševljen i ponosan. I dok se obraća publici, komunicira prenoseći svoju poruku do posljednjeg mjesta pokrivajući i noseći ga u svijet ka savršenstvu. Od sebe sve je poklonio publici, do posljednjeg daha. Njegove su pjesme svi poznavali, čak po albumima, nema pjesme koja bi se zaboravila. Na njegovim se koncertima zaboravljalo na vrijeme i prostor, ništa nije bilo važno, no njemu je bila važna njegova publika. On ih je pozdravljao i poklanjao im važnost cijeneći ih, prenosio svoju humanost nazočnoj publici pružajući mogućnost kako bi postali i ostali najbolji.

Koncerti su bili i humanog karaktera, pored posjećenosti, on je znao kako neće biti iznevjeren. I dok jedni nemogu vjerovati kako on uspijeva popuniti cijeli Gradski stadion, on je svojom upornošću i radom afirmirao Makedoniju, popunjavao stadione i sportske dvorane na prostorima bivše Jugoslavije. Čak je održao, tri koncerta na Gradskom stadionu u Skoplju gdje je posjećenost svake godine bila sve veća, održao je koncert također u Beogradskoj Areni. Na njegovim koncertima jednostavno ste poneseni od vesele, razigrane, raspjevane – romantične atmosfere, i uživate u svakom trenutku, koliko i traje, publika uvijek želi još.

Večina koncerata imala je humanitarnu notu, pa i aktivnosti Toše Proeskog bili su posvećeni s ciljem kako bi se pružila pomoć, koliko tko može i želi. Ne postoji mogučnost kako bi se zbrojila sva njegova dobra djela, veća ili manja, ne postoje takvi. No njegova pripravnost ili spremnost pomoći nekome barem osmijehom nesebično je pružao, grlio male bebe i pružao ruku starijim osobama. Čak i njegove kampanje imale su simpatična imena S, glazbom za život i sl.

Od njegovih nastupa kao da izvire poruka – budi human, budi strpljiv, pokloni i pruži ljubav svima, napravi nešto dobro za ljude kojima je potrebna pažnja. Humanost je ona za koju je potrebno zalaganje, i za one koji žele je prenositi kako bi dali na znanje da je sva vrijednost u razmjeni osječaja i pružanju cijeloga sebe bez rezerve vratit če ti se u cijelosti dobronamjerno.Pravi humanitarac...
Pravi humanitarac...


Andrijanica
Andrijanica