...Tose Proeski-Balkanski Andjeo....

Dobrodošli na moj blog

05.05.2009.

Rusenje igralista u Krusevu..

Ovih dana u nekim medijima pojavili su se natpisi kako se u Kruševu ruši "Tošino igralište". S tom namjerom se pretjeralo do te mjere da su se čak usudili u ime "Tošinih prijatelja" pozvati fanove iz zemlje i inozemstva na masovne prosvjede, kako se igralište ne bi premjestilo.

Kako bi odbranili čast i ime Toše Proeskog, moramo reagirati i hitno zatražiti da se prestane povezivati Tošu sa igralištem, i da se ne zloupotrebljava njegovo ime. Najgore od svega je što već nekoliko dana pojedini novinari pišu kako će Tošini prijatelji i Kruševčani prosvjedovati kako se igralište ne bi premjestilo, a s druge strane, ni u jednom tom natpisu ne spominju se imena onih koji to tvrde i koji iniciraju ovakve prosvjede, što ponovno ukazuje na to da se radi o čistom pokušaju zloupotrebe Tošinog imena za osobne ili druge interese. U ime istine moramo istaknuti kako se radi samo o premještanju sportskog igrališta, koje nije izgrađeno u suglasnosti sa zakonskim propisima.

Za gradnju Sportskog igrališta za male sportove ovlašteni građevinski inspektor Općine Kruševo, dana 9.6.2006. godine, donijeo je zapisnik u kojem se navodi kako se gradi bez odobrenja. Nakon toga ovlašteni građevinski inspektor je donijeo riješenje kojim se nalaže da se odmah po prijemu riješenja ukloni izgrađeno. Donesen je i zaključak o dozvoli za izvršenje, gdje se navodi kako je prijašnje donijeto riješenje vazeće, i Općini Kruševo se nalaže da ukloni sagrađeno, prenosi makedonski portal dnevnik.com.mk.